Η ακαδημία της Νee Makeup Milano Cyprus συμμετέχει ανελλιπώς σε εκδηλώσεις, από φωτογραφίσεις και επιδείξεις μόδας σε project και συνεργασίες με γνωστά ονόματα της μόδας και της ομορφιάς στον κυπριακό και όχι μόνο χώρο, αναδεικνύοντας την ποιότητα των συντελεστών της, των παρεχόμενων γνώσεων της αλλά και των προιόντων NEE MAKEUP MILANO.

Το Δεκέμβριο συμμετείχε στο Autumn Sense ’20 by Diversity – Fashion Photoshoot Project, ένα απο τα μεγαλύτερα και δημοφιλέστερα fashion events που πραγματοποιείται κάθε χρόνο, με την υποστήριξη του MADISON MODEL AGENCY CYPRUS. Στόχο είχε τη δημιουργία και πρωτοπορία των συμμετεχόντων σε συνδιασμό με τον υψηλό επαγγελματισμό.  Στην διοργάνωση συμμετείχαν γνωστοί κομμωτές, φωτογράφοι, boutique καθώς και ο σχεδιαστής μόδας Panteli Mitsu.

Κάνε και εσύ την εγγραφή σου σήμερα στην ακαδημία μας και αξιοποίησε το ταλέντο σου!!!!! Για περισσότερες πληροφορίες επικοινώνησε μαζί μας στο 96503111.

Photographer : Borislav Dimitrov
Organization : Madison Model Agency – Casting Company and Event Organization.
Photographers : Borislav Dimitrov, Polina Kerzhakova, Radomir Cvetic, Despina Zorlaki, Ilia Tyryshkin.
Guest Photographer : Michalis Egoumenides.
Videographer : Cislaru Paul.
Models : Madison Modeling Academy.
Boutique/Designer : Duende Boutique, Pantelis Mitsu/Mitsu.
Makeup : Nee Makeup Milano Team : Yiotia Antoniou, Raphaela Sophocleous, Skevi Michaeloude, Andria Georgiou, Raphaela Andreou, Demetra Letsou, Pavlina Papatheodorou.
Hair Creations Group : Paris unisex Hair Spa, Hair Salon by Savvas, Ck_Pelugueria, Unique Hair Studio.
Location : Aelia Wllness Retrait